درباره ایتالیا :

تور ایتالیا به شما این امکان را می دهد تا از این کشور تاریخی و هنری دیدن کنید. ایتالیا کشوری پر از جاذبه های دیدنی است و به دلیل آب و هوای معتدلی که دارد نظر توریست ها را به خود جلب می کند.

ایتالیا دارای آب و هوای معتدل مدیترانه ای است که در جنوب قاره اروپا واقع شده است. زبان رسمی این کشور ایتالیایی است و واحد پولی آن یورو است.

اکثر مردم ایتالیا مسیحی هستند و مردم این کشور مذهبی هستند. ایتالیا کشوری رو به توسعه با مردمانی خونگرم و هنر دوست و هنرمند است.

بزرگان هنر جهان مانند داوینچی ، میکل‌آنژ و رافائل در این کشور هنر خود را به تصویر کشیدند و مهد هنر جهان را می توان ایتالیا نامید.

ایتالیا پنجمین کشور پرجمعیت اروپا است که رشته کوه های آلپ را نیز در جنوب خود جای داده است. بالاترین ارتفاع این کشور کوه مونته بیانکو و پایین ترین ارتفاع آن دریای مدیترانه است.

پایتخت کشور ایتالیا رم است و از دیگر شهرهای مهم و زیبای آن می توان به میلان، ونیز، ماترا و ... اشاره کرد. ایتالیا جاذبه های زیادی برای گردشگران دارد.

از گردش روی آب های شهر ونیز گرفته تا گشت و گذار در کوه های آلپ؛ همه را می توانید در تور ایتالیا تجربه کنید و از آن لذت ببرید.

 تور ایتالیا

 

تور اروپا :

تور اروپا در تمام فصل های سال برپاست و شما با توجه به شرایط خود می توانید از این تور بهره ببرید. برای سفری ارزان به چند کشور اروپایی و لذت بردن از این همه زیبایی کافی است تا با ما تماس بگیرید.

بهترین برنامه سفری، بازدید از بهترین کشورهای دنیا و ... را در تور اروپا قرار می دهیم تا از این همه امکانات در یک سفر لذت ببرید.

ایتالیا جاذبه های گردشگری فراوانی دارد که شما به هر شهر و استان آن که سفر کنید، می توانید از این همه شکوه و عظمت لذت ببرید.

برای این که این همه جاذبه را از دست ندهید بهتر است با مشاورین ما تماس بگیرید تا هر آنچه نیاز است را به شما بگویند و شما را آماده یک سفر رؤیایی کنند.

 

 

جاذبه های گردشگری ایتالیا چیست؟

البا سومین جزیره بزرگ کشور ایتالیا است که بیش از صد و پنجاه ساحل دارد. شما در این جزیره می توانید از خانه های تابستانی و زمستانی ناپلئون دیدن کنید و حتی در آن ها ساکن شوید.

ورونا شهری با یک آمفی تئاتر شگفت انگیز است که داستان رومئو و ژولیت در آن شهر شکل گرفته است. آمفی تئاتر این شهر قابلیت میزبانی از سی هزار نفر را دارد و هم اکنون از آن برای اجرای موسیقی زنده، تئاتر و ... استفاده می شود.

پیزا شهری در مرکز توسکانی است که برج کج پیزا را در خود جای داده است و هر سال تعداد زیادی از توریست های جهان را به خود جذب می کند.

برج کج پیزا در ابتدای ساخت به دلیل فونداسیون ضعیفی که داشت کج شد. مهندس های طراحی آن برای برطرف کردن کج بودن این ساختمان سعی کردند دیوار طبقات را از یک طرف بلندتر در نظر بگیرند تا تصحیح شود اما نشد.

یکی از برترین جاذبه های گردشگری جهان شهر ونیز است که هر سال به اقتصاد ونیز بسیار رونق می‌بخشد. ونیز دارای کانالی بزرگ است که شما می توانید با قایق سرتاسر شهر را بگردید.

ونیز تاج شهرهای آبی جهان است و سالانه توریست های زیادی را به خود جذب می کند. بهترین راه دیدن این شهر زیبا گذر از کانال آبی این شهر زیبا است.

میلان شهری که تیم فوتبال آن نیز به شهره شدن این شهر کمک کرده است، دارای کلیسایی با قدمت شش قرن می باشد. شما از دیدن این شهر شگفت زده خواهید شد!

رم که پایتخت کشور ایتالیا و یکی از قدیمی ترین شهرهای این کشور است، فواره ی زیبای تروی را در خود جای داده است. شما در هر گوشه رم جاذبه های زیادی را خواهید دید.

 

 

چگونه به تور ایتالیا بپیوندیم؟

برای شرکت در تور ایتالیا باید ویزای شینگن ایتالیا را داشته باشید. برای اخذ ویزای شینگن ایتالیا ابتدا باید وقت سفارت ایتالیا را اخذ کنید تا برای دریافت ویزای خود بتوانید اقدام کنید.

پس از اخذ وقت سفارت کانادا می توانید با تکمیل مدارک خود به سفارت کانادا رفته و برای اخذ ویزای شینگن این کشور اقدام کنید.

ویزای شینگن ایتالیا به صورت یک بار ورود، دو بار ورود و مالتی قابل اخذ است و می توانید برای اخذ آن با توجه به شرایط و هدف سفر خود اقدام کنید.

تمامی این ویزاها به شما این امکان را می دهند تا به مدت نود روز در کشور کانادا اقامت کنید و باید قبل از نود روز خاک کشور ایتالیا را ترک کنید.

با اخذ ویزای شینگن شما علاوه بر گشتن در کشور ایتالیا می توانید دیگر کشورهای اروپایی را نیز ببینید. تور ایتالیا سفر خاطره انگیز را برای شما رقم خواهد زد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید تور ایتالیا با مشاورین مجرب و متخصص ما تماس بگیرید تا شما را در این امر یاری کنند.

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن ایتالیا چیست؟

  1. تکمیل فرم سفارت

فرم سفارت را باید به زبان انگلیسی رسمی تکمیل کنید و هیچ نقصی نداشته باشد.

  1. شناسنامه

باید هویت ایرانی شما را نشان دهد و کپی از تمامی صفحات آن الزامی است.

  1. گذرنامه

حداقل دارای شش ماه اعتبار از تاریخ صدور ویزا و دو صفحه خالی برای درج مهرهای سفارت داشته باشد.

  1. عکس

دو قطعه عکس شش در چهار که زمینه سفید آن سفید باشد و هشتاد درصد چهره متقاضی در آن پیدا شود.

  1. گواهی اشتغال به کار

این گواهی باید نشان دهد که شما مشغول به کار هستید و می‌توانید برای زمان سفر خود مرخصی اخذ کنید.

  1. گردش حساب

گردش سه ماهه حساب خود را باید ارائه دهید.

  1. تمکن مالی

نشان دهد شما تمکن مالی دارید و با مهر و سربرگ رسمی بانک باشد.

  1. سند مالکیت

این سند می‌تواند متعلق به یک خانه، زمین، ویلا و ... باشد. اگر قصد ارائه سند اتومبیل دارید باید حداقل قیمت آن صد میلیون تومان باشد.

  1. سند ازدواج

افراد متأهل باید سند ازدواج خود را همراه با کپی از تمام صفحات آن ارائه دهند.

 

 

برای گرفتن وقت سفارت ، تور کشتی کروز و تور اروپا با شماره 02166909670 تماس بگیرید .